Cel mai înspăimântător loc vizitat anual de sute de turiști – Pădurea Letea

Unul din cele mai inspaimantatoare locuri de vizitat din lume ar fi Padurea Letea. Aici se pot trai experiente demne de un film de groaza iar oamenii care intra povestesc lucruri inspaimantatoare.

Sunt o multime de curajosi care si-au luat inima in dinti si s-au plimbat prin padurea bantuita, celebra in toata lumea. Aceasta padure din Cluj Napoca este mult mai inspaimantatoare decat Castelul Bran. Aici fenomenele nu pot fi controlate si, conform cotidianului The Guardian, padurea Letea intra in top 10 cele mai infricosatoare locuri din Europa.

O data intrati in padure, turistii sunt cuprinsi de diferite stari, de la anxietate, panica, disperare, tristete si pana la frica profunda. Cel mai ciudat loc din Padurea Letea este Poiana Rotunda unde nu creste nimic, unde cercetatorii incearca sa faca investigatii stiintifice si vrajitoarele sa isi exercite puterile in anumite perioade ale anului. Se spune ca in acest loc se poate deschide o poarta catre alta dimensiune.

Legenda care circula printre localnici si printre turisti face referire la pastorul Hoia Baciu ce a intrat in padure cu o turma de 200 de oi si nu a mai iesit.

De asemenea, exista alte povesti inspaimantatoare despre cei ce se incumeta sa se afunde in gradina, ce fac referire la siluete ce plutesc, la zgomote puternice de copite, la demoni care se arata. Pana si localnicii sunt foarte speriati sa intre in padure si cu toate acestea, mii de oameni din intreaga lume o considera o atractie turistica deosebita.

Putini sunt cei ce pleaca din Delta fara a vizita macar fie si pentru cateva zeci de minute Padurea Letea, fara a incerca sa innopteze aici. Caii salbatici de la Letea reprezinta o atractie speciala a acestei rezervatii naturale pe teritoriul careia se gasesc herghelii ce pasc libere pe pajisti dar si in padure.

In realitate, acum turistii vin pentru a admira vegetatia luxurianta a padurii, flora si fauna, dar sunt destui cei care inca isi incearca norocul sa surprinda ceva senzational si iesit din comun.

Lasă un răspuns