Larnaca – o destinație mai ieftină decât Valea Prahovei

Romanii, ca si popor, au unele idei gresite pe care cu greu le mai pot elimina din modul lor de a gandi. Spre exemplu, majoritatea romanilor considera ca cei care isi fac vacanta sau concediul in strainatate au foarte multi bani sau se lauda cu stilul lor de viata.

Realitatea este alta. De multe ori, un sejur intr-o tara straina poate fi mai ieftin decat un sejur in Romania. Atat statiunile de pe Valea Prahovei cat si statiunile de pe litoral sunt cunoscute pentru preturile extraordinar de mari pe care le practica.

Spre exemplu, Larnaca reprezinta un adevarat refugiu catre soare, caldura, cultura, mancare si muzica buna, la doar doua ore de zbor de tara. Teoretic, turistii din capitala care viziteaza Valea Prahovei pot sa petreaca mai mult timp pe drum, in conditii de trafic intens.

Cipru este o insula aflata la rascrucea dintre trei continente – Asia, Africa si Europa – si are un amestec impresionant de istorie, cultura, mare si soare.

Se merita oare ca romanii sa mearga pana in Cipru si sa viziteze principalele atractii sau sa isi petreaca un concediu de vis in Larnaca in loc sa isi indrepte pasii catre Valea Prahovei?

Dupa ce vor face o comparatie intre preturile pe care le-ar plati in cele doua locatii, turistii vor ajunge la concluzia ca Larnaca ramane cea mai buna varianta pe care o au. Larnaca este poarta principala de intrare in Cipru, reprezentand cel mai mare port functional, o punte de legatura cu cele trei continente.

De ce sa viziteze turistii romani Larnaca si nu Valea Prahovei? Pentru ca aici localnicii sunt linistiti si primitori, orasul nu este foarte aglomerat, este o combinatie intre vechi si nou, un loc perfect pentru oameni de toate varstele, pe malul Marii Mediterane.

Aeroportul este aproape de oras, plajele sunt frumoase, mijloacele de transport in comun circula foarte des iar magazinele din care turistii pot face shopping au oferte foarte ieftine! In Larnaca turistii se vor simti ca acasa, temperaturile sunt suportabile, iar orasul este un adevarat paradis pentru gurmanzi.

Lasă un răspuns